Če imate pomisleke o piškotkih,
tega lepo prosim
ne prezrite pred nadaljevanjem.
BITCOIN 20:22
-0,27 %
62.688,61
CN 13.07
0,37 %
3.060,69
HK 01.11
1,23 %
28.594,06
JP 01.11
1,86 %
22.420,08
RU 15:51
-1,02 %
1.474,85
SI 06.12
0,12 %
905,61
DE 01.11
1,78 %
13.465,51
UK 01.11
-0,07 %
7.487,96
BR 01.11
-0,26 %
74.115,48
GLD 01.11
0,46 %
121,22
US 01.11
0,15 %
2.579,11

Krediti - Stanovanjski, potrošniški, avtomobilski, hitri

Dobrodošli na podstrani krediti. Denarnisupermarket.com je spletna stran za pregled potrošniških, stanovanjskih, avtomobilskih kreditov in drugih kreditov.
Ne glede na to ali preurejate stanovanje ali hišo, kupujete avtomobil, se odpravljate na počitnice ali želite le poplačati dolgove, za vas spremljamo ponudbo kreditov zato, da bi vam lahko ponudili le najboljše.

 

Obrestne mere osvežene na dan 19.1.2014.
Ponudbo kreditov Factor banke in Probanke smo umaknili iz pregleda ponudbe kreditov.

 Koliko kredita vam bo banka ali hranilnica odobrila?

Finančno sposobnost kreditojemalca (ocena banke ali boste kredit skupaj s pripadajočimi obrestmi in stroški lahko vrnili pravočasno) banka ugotavlja z izračunom kreditne sposobnosti. Kolikor znaša vaša kreditna sposobnost, največ toliko lahko znaša vaš mesečni obrok (anuiteta). Izračun je informativni.

 

Koliko kredita potrebujete?

Vpišite znesek, koliko kredita potrebujete.
Če ste si izračunali kreditno sposobnost lahko tudi ne vpišete nič. V tem primeru vam bomo izračunali, koliko kredita lahko dobite.

 

Znesek kredita: EUR
Anuiteta: EUR

 

Banke in hranilnice s katerimi sodelujemo in katero ponudbo najdete na naši strani:


Več vsebine o sestavljenih finančnih naložbah.


Naročite se na brezplačno svetovanje tako, da izpolnete spodnji obrazec in si rezervirate termin!

Za strokovni posvet v povezavi z vašimi investicijskimi odločitvami ali z ustreznostjo vašega naložbenega portfelja, nas lahko vsak delovni dan, od 9. do 17. ure, pokličete na telefonsko številko 059/090-220 ali pa izpolnite spodnji obrazec in si rezervirajte termin za brezplačno svetovanje!
Ime:
Priimek:
Tel.: / GSM:
Email:
Področje zanimanja:

Naložbe v vzajemne sklade
Potrebujem nasvet za naložbo v sklad
Zanima me več informacij o skladih


Zavarovanja
Želim rezervirati termin za 30-min svetovanje brez obveznosti
Zanimam se za zavarovanje podjetja
Zanimam se za avtomobilsko zavarovanje
Zanimam se za zavarovanje nepremičnine (hiša, stanovanje, vikend)
Zanimam se za turistično zavarovanje
Zanimam se za dopolnilno zdravstveno zavarovanje
Zanimam se za življenjsko zavarovanje
Zanimam se za nezgodno zavarovanje
Zanimam se za zavarovanje pravne zaščite
Potrebujem pomoč ob škodnem dogodku
Drugo

Vprašanje:
Potrebujem osebni posvet (vpišite dan in uro):
Prosimo, vpišite rezultat (*)    :
OPOMBA: Vaše vprašanje ali naročilo za osebno svetovanje bo posredovano družbi i-zavarovanje d.o.o. Več informacij o sodelovanju med družbama Denarnisupermarket in i-zavarovanje d.o.o. si lahko preberete tukaj. Vprašanja ali naročila za osebno svetovanje vas v nobenem primeru ne zavezujejo k nakupu finančnih proizvodov ali storitev in so obravnavani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.
(*) Prosimo označite, da se strinjate, da se naročilo skupaj z osebnimi podatki, ki ste jih vnesli, posredujejo družbi i-zavarovanje d. o. o.

Po internetu se sprehaja ogromno robotkov, ki avtomatsko izpolnjujejo takšne in podobne spletne obrazce, ter ponujajo viagro, ogromne zaslužke in podobno. Preprečevanju le tega, je namenjen zadnji izračun.
 

Informativni izračun anuitete, obresti in vsi drugi informativni izračuni v sklopu amortizacijskega načrta in drugi informativni izračuni, so informativne narave, katerih namen in cilj ni nagovarjati uporabnikov k sklepanju kreditov, ampak le informiranju. Denarni supermakrket d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti za napačne oziroma ne točne izračune.
Za izračun uporabljamo javne podatke dostopne na spletnih straneh bank in hranilnic, ter podatke, ki so nam jih dostavile banke oz. hranilnice. Podane obrestne mere so letne obrestne mere.

 

Kaj DS informativni izračuni upoštevajo in česa ne, ter zakaj in kje so razlike med DS anuiteto in anuiteto, ki vam jo izračunajo spletni kalkulatorji bank in hranilnic:

  • EURIBOR je zaokrožen na 3 decimalke natančno (nekatere banke upoštvajo zaokroženo na 2 decimalki, nekatere na 3, druge samo zapišejo na 3, v izračunu pa upoštevajo 2 itd.)
  • EURIBOR je dnevni (nekatere banke upoštevajo EURIBOR na prvi dan v mesecu, druge na določene dni v letu itd.). Iz vidika dolgoročnih kreditov je to nepomembno, večina kratkoročnih pa je na fiksni obrestni meri.
  • Pri fiksni OM je anuiteta v večini primerov enaka na 2. decimalki
  • EOM (trenutno je še ne računamo, ker nekatere banke upoštevajo v izračunu vse stroške, druge pa samo nekatere; ko bomo (če bomo) od bank pridobili več podatkov, potem bomo pokazali tudi "informativno EOM")
  • Izračun stroškov zavarovanja pri zvarovalnici je še kar dober približek; odstopanja do 70 evrov pri dolgoročnih kreditih, do 25 evrov pri kratkoročnih kreditih (nekatere banke so nam dale podatke, večina pa še ne)
  • Izračun stroškov odobritve je točen
  • Interkalarne obresti računamo tako kot večina bank (interkalarnih obresti, sodeč po spletnih kalkulatorjih ne računajo vse banke enako; razlike so sicer zelo majhne vendar obstajajo)
  • Izračun kreditne sposobnosti (kreditno sposobnost računa vsaka banka po svojih internih pravilih; mi smo vzeli neko sredino, in upamo, da jo boste jemali le kot orientacijo, koliko kredita lahko pričakujete, in ne koliko ga boste dobili:)
  • Objavljamo kredite bank s katerimi tudi sodelujemo na kreditnem področju