Če imate pomisleke o piškotkih,
tega lepo prosim
ne prezrite pred nadaljevanjem.
BITCOIN 07:02
-3,71 %
45.705,10
CN 13.07
0,37 %
3.060,69
HK 01.11
1,23 %
28.594,06
JP 01.11
1,86 %
22.420,08
RU 17.09
-0,60 %
1.745,04
SI 06.12
0,12 %
905,61
DE 01.11
1,78 %
13.465,51
UK 01.11
-0,07 %
7.487,96
BR 01.11
-0,26 %
74.115,48
GLD 01.11
0,46 %
121,22
US 01.11
0,15 %
2.579,11

Registriraj se na Denarnisupermarket.com

V kolikor ste že registrirani pa ne poznate več gesla, oziroma je to napačno, si lahko nastavite novo geslo - nastavitev novega gesla.
Če ste registrirani na facebooku, lahko registracijo opravite z enim klikom na spodnji facebook logo.


Za registracijo z uporabo elektronske pošte pa izpolnite spodnji obrazec.
Ime in priimek

Naslov

Email

Uporabniško ime

Geslo

(geslo naj vsebuje vsaj 5 znakov)
Ponovitev gesla

Da, želim prejemati vaša periodična obvestila, informacije o novostih na portalu.
Da, želim prejemati obvestila naših izbranih poslovnih partnerjev.
S klikom na gumb "Naprej" potrjujem, da sem prebral "Splošne pogoje uporabe", ki jih bom pri uporabi spletne strani spoštoval in upošteval.

Naprej


Opozorilo: Ob registraciji se uporabnik zaveže, da se strinja z vsemi določbami v spodaj navedenih Splošnih pogojih uporabe Denarnisupermarket.com. Vsakič, ko se prijavite na Denarnisupermarket.com, potrjujete, da se strinjate z vsemi določbami in sprejemate vse navedene pogoje uporabe. V kolikor se z določbami ne strinjate, vam uporaba storitev ni dovoljena in se tako ne smete registrirati.

 

Splošni pogoji uporabe Denarnisupermarket.com


Vsi zapisi v kakršnikoli obliki na spletnem mestu v domeni denarnisupermarket.com ne pomenijo ponudbe ali vabila k ponudbi v smislu sklepanja pogodb ali poslov v povezavi z bančnimi ali zavarovalniškimi produkti ali trgom vrednostnih papirjev ali katerihkoli pr, temveč so izključno namenjeni promociji Denarnega supermarketa d.o.o., trga bančnih produktov in storitev, trga zavarovalniških produktov in storitev ter trga vrednostnih papirjev.

 

Denarni supermarket, d.o.o. si bo prizadeval za pravilnost, ažurnost in resničnost zapisov, vsebovanih na spletnem mestu v domeni denarnisupermarket.com, vendar Denarni supermarket, d.o.o. in / ali vse osebe, zaposlene (redno ali honorarno) v njem, ne prevzemajo nikakršne odgovornosti za resničnost, ažurnost in pravilnost vseh zapisov v kakršnikoli obliki in povezav na spletnem mestu oziroma ne odgovarjajo za vse morebitne posledice, ki bi izhajale iz njihove uporabe, zlasti ne odgovarjajo za morebitno škodo, ki bi lahko nastala iz njihove uporabe. Podatki in informacije, objavljene na spletnem mestu, so zgolj informativne narave.

 

Denarni supermarket, d.o.o. izjavlja, da informacije na spletnem mestu v domeni denarnisupermarket.com, ki se nanašajo na pretekle donose, niso zagotovilo za donose v prihodnosti. Prihodnji donosi so lahko višji ali nižji kot v preteklosti.

 

Denarni supermarket, d.o.o. si pridržuje pravico, da lahko vse zapise, objavljene na spletnem mestu kadar koli spremeni, dopolni oziroma izbriše in ni odgovoren za morebitno začasno nedelovanje spletnega mesta.

 

Zasebnost in varovanje osebnih podatkov

 

Ponudnik storitev se obvezuje, da bo skrbno varoval podatke uporabnikov ter jih bo uporabljal izključno za potrebe izvajanja storitev. Osebne podatke uporabnikov bo varoval v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

 

Avtorske pravice

 

Vse pravice v zvezi z zapisi v kakršni koli obliki, objavljenimi na spletnem mestu v domeni denarnisupermarket.com, katere lastnik je Denarni supermarket d.o.o., so pridržane in se lahko uporabljajo le v nekomercialne namene, kjer morajo ohraniti vsa opozorila o avtorski pravici in se jih ne sme kopirati, razmnoževati, prepisovati ali na kakršenkoli drug način razširjati brez izrecnega predhodnega pisnega dovoljenja Denarnega supermarketa d.o.o.

Moj portfelj - potrebna registracija

Na strani Denarnisupermarket.com lahko odprete svoj online portfelj, spremljate razvoj premoženja in opravljate davčne izračune.

Kako začeti?

  • Prijavi se za pregled stanja premoženja v portfelju.
  • Registriraj se in postani uporabnik Denarnisupermarket.com in spremljaj razvoj premoženja.

HYPO Depozit
Obrestna mera:
0,10%
 
Obresti:
0,86 €
BKS Depozit (bonus)
Obrestna mera:
0,09%
 
Obresti:
0,78 €
Abanka Depozit (online)
Obrestna mera:
0,07%
 
Obresti:
0,59 €
Sberbank Depozit
Obrestna mera:
0,05%
 
Obresti:
0,43 €
Gorenjska Banka Depozit
Obrestna mera:
0,05%
 
Obresti:
0,42 €
LON Depozit
Obrestna mera:
0,05%
 
Obresti:
0,42 €

Povejte svoje mnenje

Kako so bile vaše naložbe pozicionirane pred zadnjo korekcijo?

  • Večinoma v delnicah.
  • Večinoma v obveznicah.
  • Večinoma v denarju.
  • Nimam naložb.

Glasuj rezultati >>