Če imate pomisleke o piškotkih,
tega lepo prosim
ne prezrite pred nadaljevanjem.
BITCOIN 15:50
0,04 %
7.964,11
CN 13.07
0,37 %
3.060,69
HK 01.11
1,23 %
28.594,06
JP 01.11
1,86 %
22.420,08
RU 18.10
0,13 %
1.355,27
SI 18.10
0,44 %
875,13
DE 01.11
1,78 %
13.465,51
UK 01.11
-0,07 %
7.487,96
BR 01.11
-0,26 %
74.115,48
GLD 01.11
0,46 %
121,22
US 01.11
0,15 %
2.579,11

Samo za uporabnike Denarnega supermarketa:

Brezplačni pregled naložbenega portfelja

 


Vabimo vas, da s pomočjo osebnega svetovalca pregledate svoj naložbeni portfelj in po potrebi prilagodite njegovo strukturo. Tako se prepričate, da vaš portfelj sledi začrtani nalo
žbeni strategiji, preprečite prekrivanje naložb, uskladite tveganje z vašim naložbenim profilom in optimizirate razmerje med tveganjem in pričakovanim donosom.

 

Leto 2015 je poskrbelo za rast pomembnejših indeksov in posledično tudi za zvišanje vrednosti naložbenih portfeljev vlagateljev. Vendar se je še vedno pokazala potreba po aktivnem spremljanju in prilagajanju portfelja, saj je bilo precej več dogajanja na trgih, kot smo ga bili vajeni v preteklosti. Ker visoka nihajnost zvišuje tveganje izgub je smotrna analiza skladnosti vašega naložbenega portfelja z začrtano naložbeno strategijo. Dejavniki, ki vplivajo na oblikovanje naložbene strategije se sčasoma spreminjajo in zato je priporočljivo, da vlagatelj vsaj enkrat letno pregleda sestavo naložbenega portfelja in jo v primeru odstopanj s pomočjo osebnega svetovalca po potrebi prilagodi.

 

Kdaj morate prilagoditi svoj naložbeni portfelj?

 

Najpomembnejši dejavniki, ki vplivajo na strateško alokacijo vloženih sredstev, so:

 

  • Naložbenega portfelja že dlje časa niste prilagodili: S pretečenim časom se vaše sprejemanje tveganje znižuje in zvišuje potreba po varovanju ustvarjenih donosov s prenosom sredstev v manj tvegane naložbe. V kolikor v zadnjem letu niste naredili analize obstoječih naložb in preverili skladnosti strateško alokacije vloženih sredstev z začrtano dolgoročno naložbeno strategijo, priporočamo, da to storite čimprej ob pomoči svetovalca.

  • Spremenil se je vaš namen varčevanja: V primeru spremenjenih finančnih okoliščin je včasih potrebno prilagoditi ali spremeniti obstoječe naložbene cilje. Skladno s tem je potrebna tudi prilagoditev naložbene strategije in pregled strateške aloakcije vloženih sredstev.

  • Spremenila se je vaša finančna situacija: Strateško aloakcijo premoženja je smotrno prilagoditi ob spremembi osebnega dohodka kot posledico izgube zaposlitve, znižanja ali zvišanja prihodkov, spremembe premoženjskega stanja ali pa zaradi spremenjenega odnosa do tveganja.

  • Visoka dinamika in nihajnost trgov ali nove naložbene strategije: Do potrebe po spremembi naložbenega portfelja pride zaradi drugačne dinamike trgov ali pa pojava novih naložbenih strategij, ki lahko isto višino pričakovanih donosov zasledujejo z izpostavljanjem nižjem tveganju.

 

 

V kolikor ste pri sebi zaznali vsaj eno od zgoraj navednih sprememb, vam priporočamo, da izkoristite to časovno omejeno ponudbo in naročite brezplačni pregled naložbenega portfelja na info@vzajemci.com​ ali na brezplačni tel. št. 080 35 08.

 

(Ob prijavi prosimo, če navedete vaše Ime, Priimek ter telefonsko številko)
Vabimo vas, da BREZPLAČNO:

  • odprete svoj online portfelj in spremljate razvoj svojega premoženja,
  • opravljate različne informativne izračune,
  • uporabljate primerjalne filtre za lažji pregled nad ponudbo finančnih produktov (skladi, depoziti,...),
  • da ste na tekočem s posebnimi ponudbami in akcijami, od katerih bodo nekatere še posebej namenjena samo uporabnikom Denarnega supermarketa (v okviru našega dogovora z izbrano banko, DZU ...),
  • ste obveščeni o aktualnih spremembah na naši strani in posebnih novostih.

Če še niste uporabnik Denarnega supermarketa, vas vabimo da se registrirate - TUKAJ in povabite v vašo skupnost tudi svoje prijatelje in znance.Izjave zadovoljnih strank