Forum
| sveže · forumi · iskanje · shramba · sporočila · obveščanje · pravila & objave · vabilaIskali ste objavo št. 20409... najdena v temi NKBM-IPO
Seznam forumov > Borza > NKBM-IPO
Borza - osnove, Slovenija, Balkan
Iščem prvo neprebrano sporočilo v tej temi... najdeno na strani 1
Iskali ste objavo št. 20409... najdena na strani 17
Ta tema je zaklenjena. | Nova tema v forumu |
vseh objav v tej temi: 498 stran: prva | < | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
| ||
Škoda, če bi mal pohitel z uvrstitvijo na borzo, bi lahk za božička že skp za šankom visel :)) |
| ||
he,he:)) Saj bo 20 dni dovolj za eno rundo..= |
| ||
Se strinjam, sicer pa za rundo se vedno najde volja in čas... :) Če je pa veseli december pa še tolk prej... hehe |
| ||
joj.. dejte narest en normalen forum s podstranmi.. tle je že skor 500 objav.. stran se loada celo večnost.. :((( |
| ||
Treba vložit neki € v širokopasovni internet :) |
| ||
Ej Partizan a ne misliš da bi bilo malce bolj pametno investirati tistih 14 eurov na mesec in se priklučin na širokopasov internet tko k je reku roaddogg. Boš mu velik več od tega če daš vsak mesc ke 14, če ne druzga si boš lahko veliko hitreje pogledal novice na trgu, snev kšno knigo o investiranju več, pogledov kšn zanimiv film o tem. No pa brez zamere |
| ||
Ja 14 € na mesec so zaenkrat še pobožne želje... DEJANSKO POBOŽNE,ker pr nas optike T2 še ni... |
| ||
Ka pa wireless od mobitela recimo? |
| ||
Zaenkrat arnes, dokler sm študent... čakam pa T2.. menda bo do konca leta...sam ne vem kerga... :(( |
| ||
nč bat, mam širokopasovni.. že ene.. 5 let kar bo od tega, samo tale forum je res čist osnovni. fajn bi bilo imet vsaj opcijo skoka na vrh... * zadnji popravek: 26.11.07 21:59 |
| ||
[Partizan] fajn bi bilo imet vsaj opcijo skoka na vrh... |
| ||
[mta900] Ja, un ata pred mano v vrsti je rekel: "Matr sem vesel, da je taka gužva, si bom potem vsaj lahko rekel - saj niso samo mene nategnili, ogromno so jih in verjetno mnoge za precej več denarja, kot mene!" :-) |
| ||
pozdravljeni :-))) |
| ||
[Partizan]"home" na tastaturi |
| ||
[kasim]Hehe, a češ rečt, da si bil to ti? :-) Pol pa še od mene lep pozdrav. |
| ||
[crt]mimogrede, Citigroup (ki je seveda v riti) bo plačeval 11% na konvertibilne obveznice. zadeva sicer ni primerljiva, ampak ker smo ravno debatirali na to temo. imam pa tudi delnice citigroup, ki bodo danes spet v plusu, če bo cena iz frankfurta (+7%) obveljala tudi na NYSE. |
| ||
"pozdravljeni" sem mislil, kot... jaz sem tudi kupil NKBM :-)) ampak vseeno. serbus! |
| ||
[Partizan]--saj bo kmalu konec ipota. pa naj se nadaljuje tu http://denarnisupermarket.vzajemci.com/f... * zadnji popravek: 27.11.07 14:46 |
Ta tema je zaklenjena. | Nova tema v forumu |
vseh objav v tej temi: 498 stran: prva | < | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
Seznam forumov > Borza > NKBM-IPO
Pregled novic
21.3. | Katere valute so najbolj primerne za prodajo na kratko? |
21.3. | Kje se skriva naslednja kriza? |
21.3. | Kako je to mogoče? Podjetja ne plačujejo prispevkov, posledic pa ni? |
21.3. | Slaba banka nad tiskarskega barona |
21.3. | Kako bo zaprtje obalne ceste vplivalo na cene nepremičnin |
21.3. | Dobavitelji o Agrokorjevih težavah |
21.3. | Bančniki bodo pozorni tudi na pretirano zapravljanje |
14.3. | Slovenska napoved zaposlovanja najboljša v Evropi in tretja na svetu |
14.3. | Kaj sploh pomeni izraz Evropa več hitrosti |
14.3. | Družbeno odgovorno do višjih donosov |
Moj portfelj - potrebna registracija
Na strani Denarnisupermarket.com lahko odprete svoj online portfelj, spremljate razvoj premoženja in opravljate davčne izračune.

Kako začeti?
- Prijavi se za pregled stanja premoženja v portfelju.
- Registriraj se in postani uporabnik Denarnisupermarket.com in spremljaj razvoj premoženja.

Povejte svoje mnenje
Kako so bile vaše naložbe pozicionirane pred zadnjo korekcijo?