Forum
|
sveže ·
forumi ·
iskanje ·
shramba ·
sporočila ·
obveščanje ·
pravila & objave ·
vabila
Iskali ste objavo št. 42764... najdena v temi Russia, Que Vadis
Seznam forumov > Borza - svetovni trgi > Russia, Que Vadis
Posamične konkretne naložbe na svetovnih borzah - kaj uporabniki kupujemo in prodajamo, kaj si ogledujemo...
Iščem prvo neprebrano sporočilo v tej temi... najdeno na strani 1
Iskali ste objavo št. 42764... najdena na strani 3
|
[roaddogg]
Pol pa to ni roža za day-treaderje...
ALEXX, TOM, MTA, CINK & Druščina.. roke stran !!! :))
alexx nima v lasti niti ene same rože, pa tud za daytraderja se ravno nima :)) |
|
saj ko pogledaš zadnjo uro trgovanja:
http://www.rts.ru/index.cfm?tid=616
potem vidiš kaj kaže... srčni utrip mrtveca.. lol
/saj vem, da je napaka oz. niso trgovali zadnjo uro |
|
tole pa postaja že prav fucked up... |
|
tole pa postaja že prav fucked up... |
|
[Partizan]
tole pa postaja že prav fucked up...
you ain't seen fucked up, 1998 je bilo tezko reci, koliko je trg padel, ker trga cez noc sploh ni vec bilo - brez povprasevanja. |
|
ja prav, samo Rusija leta 1998 (za časa Jelcina) in zdaj, je nekaj popolnoma drugega.
Definitivno nekaj akselerira padec v Rusiji in kaj drugega kot še vedno nerešena kriza z Gruzijo ne more bit. |
|
he, he..hladna vojna se je preselila na finančne trge. Zahod umika miljarde... |
|
Ja in to nekaj ni nič drugega kot pravočasen/počasen :) beg denarja s tega b. parketa...
Lahko se skrivaš za nekimi tujkami in kao razlagami za to dogajanje, a na koncu ostane vprašanje koliko denarja si zdaj pripravljen reskirat in kaj lahko s tem dosežeš? |
|
[Partizan]
ja prav, samo Rusija leta 1998 (za časa Jelcina) in zdaj, je nekaj popolnoma drugega.
--this time is different :)). vsakic, ko si to reces se zamisli |
|
tranzicija iz ene družbeno ekonomske ureditve (socializem) v drugo (kapitalizem) si pa že zasluži nekaj več pozornosti.. ali pač ne?
sicer pa so že spet prekinili trgovanje, tako kot včeraj |
|
--kot kaze ne. ravno strahovi, da ureditev se vedno precej spominja na prejsnjo, ki so se ponovno zbudili povzroca beg denarja. na vseh teh trgih pa prave globine ni, kar se vsak dan bolj pozna |
|
Rusija bo naslednje leto povečala vojaški proračun za 27%. Podobno je nemčija začela pred drugo svetovno vojno. A se bližamo tretji? |
|
Rusija ima dovolj orožja za III. svetovno vojno, verjemi mi
Se bi itak končala po dnevu, dveh.
Problem je v tem, da njena trenutna opremljenost s konvencionalnim orožjem ni niti pod razno na nivoju recimo Velike Britanije ali Nemčije, kamoli USA. |
|
A kdo kaj ve, zakaj se je ruska borza zaprla? Je tako hudo sranje tam al kaj? ME mika, da grem zdle na banko in zaprem se tist kar mam v Osteuropa, sam se mi zdi, da je čas samo do 12h?Kak nasvet?
* zadnji popravek: 17.09.08 11:41 |
|
[Partizan]
Problem je v tem, da njena trenutna opremljenost s konvencionalnim orožjem ni niti pod razno na nivoju recimo Velike Britanije ali Nemčije, kamoli USA.
Ma ja v bistvu rab boljše konvencionalno orožje, da ganja okoliška plemena, ki itak kupujejo od USA oz. NATA.
Saj bo še hotela razširit svoj imperij, sploh pod krinko zaščite ruske manjšine. Kot npr. Nemci pred II. svet vojno, ki so tudi neki priključevali sosednje države zaradi svoje ogrožene manjšine... |
|
[soncni]
A kdo kaj ve, zakaj se je ruska borza zaprla? Je tako hudo sranje tam al kaj? ME mika, da grem zdle na banko in zaprem se tist kar mam v Osteuropa, sam se mi zdi, da je čas samo do 12h?Kak nasvet?
glej novice na strani borze, torej www.rts.ru -- zaprto je bilo po nalogu tamkajsnje atvp in zdaj tece dalje.
malo si pozen glede zapiranja ob tem, da je indeks ze vec kot 50% z vrha.
dobro, vedno se da se naslednjih 50% :)
|
|
[Arnolld]
he, he..hladna vojna se je preselila na finančne trge. Zahod umika miljarde...
to je tudi po moje del zgodbe, ja. |
|
[Partizan]
no tu so mnenja razlicna :)
zajahala je (oblast in premozenje) druga ekipa, ja... ali to predstavlja kvalitativno razliko (in ce da, ali v korist sedanje)... odprto vprasanje.
* zadnji popravek: 17.09.08 12:01 |
|
Rusija bo pa danes prišla na ene 50% plusa |
|
50% ni šans, 49.7% pa zna bit ;) |
|
[kobos]
Rusija bo pa danes prišla na ene 50% plusa
če po pravici povem, si tudi v sanjah nebi predstavljal takšne dnevne rasti indeksa kot je danes:)) |
|
Mam slab občutek, da hočejo le umetno povzročit evforijo med ljudmi.
Kako temu nekateri pravjo? past za bike al nekaj takega, jaz pa pravim, da se pripravljajo na stiženje ovac |
|
[gorazdreba]
Mam slab občutek, da hočejo le umetno povzročit evforijo med ljudmi.
Kako temu nekateri pravjo? past za bike al nekaj takega, jaz pa pravim, da se pripravljajo na stiženje ovac
tudi jaz imam vedno slab občutek, kadar je nekaj prelepo da bi bilo res :))))))) |
|
Najboljš da nardijo tako vsak dan. Ko zraste ugasnejo pa je. Če na začetku kaže na padec sploh ne odprejo za tisti dan. |
|
[kobos]
Najboljš da nardijo tako vsak dan. Ko zraste ugasnejo pa je. Če na začetku kaže na padec sploh ne odprejo za tisti dan.
super ideja, odprejo le parkrat letno, kadar kaže na vsaj 10% plusa. |
|
Zgleda da se še niso (nočjo?) naučil od Američanov, da je najbolje sklepat posle takrat ko ostala raja ne more, tipo ob nedeljah ko morjo bit v...
* zadnji popravek: 19.09.08 12:33 |
|
[matic7]
super ideja, odprejo le parkrat letno, kadar kaže na vsaj 10% plusa.
Glede na to, da je njihova letna inflacija še malo višja, se splača te pluse hitro pretopit v vodko. |
Seznam forumov > Borza - svetovni trgi > Russia, Que Vadis