Forum
|
sveže ·
forumi ·
iskanje ·
shramba ·
sporočila ·
obveščanje ·
pravila & objave ·
vabila
Iskali ste objavo št. 78924... najdena v temi PREBERI - s FT na DS - PRENOVA IN PRENOS
Seznam forumov > Pomoč, napake, predlogi > PREBERI - s FT na DS - PRENOVA IN PRENOS
O forumu in strani Denarnisupermarket.com - pomoč pri uporabi, prijava napak, predlogi.
Iščem prvo neprebrano sporočilo v tej temi... najdeno na strani 1
Iskali ste objavo št. 78924... najdena na strani 1
|
Skladno z usmeritvijo prenovljenega spletnega mesta in spremembo njegove strukture orodje Moj portfelj ne bo več na voljo.
Ojej, jeba. Tole nas pa pomojem kar nekaj uporabnikov ne bo ravno razveselilo. Kakšen je pa razlog, da tega ne bo več?
Je pa dokaj štosno, ko se takj zraven pa rola reklama vzajemci.com, z napisom "osebni portfelj". :-) |
|
So vas pokenslal, al kaj? Na prvi uč deluje tako... |
|
imamo zelo razlicne poglede na to, kaj je smiseln razvoj in upravljanje taksne strani, pa smo dali jeseni odpoved in zaceli pripravljati alternativo. |
|
[Mojster]
Ojej, jeba. Tole nas pa pomojem kar nekaj uporabnikov ne bo ravno razveselilo. Kakšen je pa razlog, da tega ne bo več?
lastnik se je odlocil spremeniti koncept strani tako, da ta ne bo vec pokrivala celotne skladovske ponudbe, temvec le hisno.
Je pa dokaj štosno, ko se takj zraven pa rola reklama vzajemci.com, z napisom "osebni portfelj". :-)
to mogoce ni ravno nakljucje. :) |
|
Jaz sem za alternativo! :) |
|
[crt]
imamo zelo razlicne poglede na to, kaj je smiseln razvoj in upravljanje taksne strani, pa smo dali jeseni odpoved in zaceli pripravljati alternativo.
Čakaj, www.denarnisupermarket.com bo delala zdajšnja ekipa spletne FT?
Če je tako, potem adijo FT in dober dan denarni supermarket! :-) |
|
ja, to pise na prej omenjeni strani (kamor linka "zelim opraviti..."). je se nekaj dela, ampak mislim, da do zapisanega roka bi morala stvar stati na svojih nogah.
|
|
Kaj pa dnevni pregled in forum? |
|
[crt]
ja, to pise na prej omenjeni strani (kamor linka "zelim opraviti..."). je se nekaj dela, ampak mislim, da do zapisanega roka bi morala stvar stati na svojih nogah.
A, sem šele zdaj prebral. Evo mene, že kliknil potrdi. Škoda sicer za FT, me pa zelo zanima, kako bo kaj šlo tole z novim sajtom. Na nek način se mi zdi super, da bi obstajal sajt s kvalitetno vsebino (na to računam, ker se je ta ekipa že dokazala, da zna delat zelo kvalitetno) ne da bi spadal pod katrokoli DZU. Po drugi strani je pa seveda prav to težava, ker če sajt nima take "mame", je verjetno vseeno dosti težje zagotoviti razvoj in preživetje.
BTW: A rabte kakšne mlade moči pri novem sajtu? :-) |
|
tudi za forum tam pise. :) ravno zdajle prek vikenda sem startal selitev. in s tem vse, kar vidis danes v njem. tudi dnevni pregled in kakor razumem, bo tudi sandi pisal na obe mesti (tj. svojo novo osebno domeno + ds).
|
|
[Mojster]
ker če sajt nima take "mame", je verjetno vseeno dosti težje zagotoviti razvoj in preživetje.
cuj, bomo videli. mislim, da smo solidna ekipa in znamo delati. koliko je na trgu prostora, je pa pac en tak zid, ki stisne vse, tudi druge igralce.
BTW: A rabte kakšne mlade moči pri novem sajtu? :-)
po moje na samem startu ne (low cost basis startupov pa to :), bi pa en cas po startu malo dali prst v zrak in videli, kako piha glede tega.
no, o tem bi se raje pogovarjali naprej na ds, ko ta starta.
* zadnji popravek: 21.12.09 08:58 |
|
[crt]
mislim, da smo solidna ekipa in znamo delati. koliko je na trgu prostora, je pa pac en tak zid, ki stisne vse, tudi druge igralce.
Držim pesti, da vam rata. Ker kar se tiče finančne industrije v SLO, ste vi en tak majhen otoček razuma sredi morja norcev. Mislim predvsem glede opismenjevanja ljudi, ker večina ljudi iz te branže v Sloveniji se predvsem trudi, da bi ljudje ostali finančno čim bolj nepismeni (ker je take ovce potem lažje ostričt, pa še sam izpadeš bolj car, pa še bolj enostavno je - če se trudiš kaj dopovedat, ljudje v štartu itak izberejo neko obrambno držo, če pa njihovo (ne)znanje pohvališ v stilu 'vidim, da se spoznate in ste zahtevna stranka', si pa pol posla itak že opravil in ti iz roke jejo). |
|
[Mojster]
če se trudiš kaj dopovedat, ljudje v štartu itak izberejo neko obrambno držo, če pa njihovo (ne)znanje pohvališ v stilu 'vidim, da se spoznate in ste zahtevna stranka', si pa pol posla itak že opravil in ti iz roke jejo).
ekstremno res. |
|
skoda za FT, ampak super, da boste prenesli portfelje, hvala za trud!
long live denarnisupermarket.com! |
|
[Mojster]
Na nek način se mi zdi super, da bi obstajal sajt s kvalitetno vsebino (na to računam, ker se je ta ekipa že dokazala, da zna delat zelo kvalitetno) ne da bi spadal pod katrokoli DZU.
Petletno delovanje online FT je dokazalo, da povpraševanje za objektivno, kvalitetno vsebino obstaja. Mi smo mnenja, da lahko obstane in preživi tudi sajt, ki ni vezan na enega ponudnika in njegove produkte. Kako pa bo, je seveda odvisno od marsičesa. Vstopne ovire na tem trgu (online borznih, skladovskih vsebin) so nizke, vendar je resnih igralcev vseeno malo. |
|
Vi sam pravi čas javte, kdaj "preselimo" iz foruma! Upam, da se nas pri tem čimmanj porazgubi...
|
|
prenos vsebine iz foruma je avtomatika... uporabnik tukaj http://www.financna-tocka.si/prenos.php označi, da želi prenesti uporabniško ime, kar pomeni, da se prenese vsa vsebina vezana na dotično uporabniško ime (vsi posti na forumu, moj portfelj itd.)
* zadnji popravek: 21.12.09 15:15 |
|
Hojla. Najprej vse pohvale za vodenje Mojega Portfelja, zadeva je do zdaj delovala res zgledno. Ob selitvi se seveda poraja bojazen, da bom s selitvijo izgubil podatke... zato sem takoj šel poiskat kje je tisti izvoz podatkov v excel. In "lejgazlomka", ga ne najdem več. Se je kam skril, ali pa je umaknjen? Če je umaknjen, le zakaj?
Pozdrav od dežurnega skeptika!
LP Andrija |
|
[apusic]
zato sem takoj šel poiskat kje je tisti izvoz podatkov v excel. In "lejgazlomka", ga ne najdem več.
--pod "Posli" -> Pregled poslov -> izvoz poslov |
|
iz foruma ni potrebno rocno seliti nic, forum v celoti vkljucno s shrambo bomo prenesli admini.
to bo nazadnje narejeno tik pred zdajci - pred hkratnim zagonom nove FT in novega DS - da se ne bi res nic porazgubilo.
hkrati boste tisti, ki ste se izrecno opredelili za prenos portfelja in imena, imeli na ds ze pripravljeno delujoce isto uporabnisko ime z istim geslom kot doslej, torej se boste lahko takoj prijavili, uleteli v novi stari forum in nadaljevali tam, kjer se je ura ustavila.
ce je nekdo pisal v forum, vendar se ni odlocil za prehod, potem bodo sicer ostali arhivski forumski posti od tistega (po novem pokojnega) uporabniskega imena, vendar nic drugega. ne bomo prenesli njegovega gesla, emaila, portfeljev.
glavni cilj je doseci taksen prehod, ki bi bil cim manj pretresljiv za uporabnike.
razumem, da za portfelj gotovo koga tudi skrbi, saj gre za podatke, ki jih vsakdo zelo osebno obcuti in mu morda ni tako enostavno se odlociti, da zdaj pa jih daje drugam. na to lahko odgovorim samo to, da bomo zanje skrbeli isti ljudje kot doslej. glede foruma pa mislim, da bo slo tako, da niti ne bo kaj opazit. :)
* zadnji popravek: 21.12.09 16:43 |
|
[apusic]
zato sem takoj šel poiskat kje je tisti izvoz podatkov v excel. In "lejgazlomka", ga ne najdem več. Se je kam skril, ali pa je umaknjen? Če je umaknjen, le zakaj?
je tam, kjer je ze leta dolgo vedno bil. ni vsaka stvar zarota. razumem pa, da vsaka sprememba daje cloveku neko negotovost. trudimo se, da bi je bilo cim manj.
* zadnji popravek: 21.12.09 16:35 |
|
No, če je to to, potem grem na novo lokacijo.
Tukaj sem v glavnem zaradi foruma, čeprav ne rečem, da kdaj pa kdaj ne pogledam kakšnega prispevka ali mnenje.
Še enkrat, stvar se zažene takoj po novem letu (vsekakor pa januarja 2010)? |
|
kolikor mi je znano, je plan, da obe strani - nova ft in novi ds - startata sredi januarja. |
|
predviden datum je 15.1... za obe spletni mesti...
* zadnji popravek: 21.12.09 17:52 |
|
[Mojster]
:: [crt]
:: mislim, da smo solidna ekipa in znamo delati. koliko je na trgu prostora, je pa pac en tak zid, ki stisne vse, tudi druge igralce.
Držim pesti, da vam rata. Ker kar se tiče finančne industrije v SLO, ste vi en tak majhen otoček razuma sredi morja norcev. Mislim predvsem glede opismenjevanja ljudi, ker večina ljudi iz te branže v Sloveniji se predvsem trudi, da bi ljudje ostali finančno čim bolj nepismeni.
Amen!
Vi sam povejte kere benerje poklikamo 5x dnevno in to je to :) |
|
[andrejcc]
:: [apusic]
:: zato sem takoj šel poiskat kje je tisti izvoz podatkov v excel. In "lejgazlomka", ga ne najdem več.
--pod "Posli" -> Pregled poslov -> izvoz poslov
Ah teli menuji, povsod jih je čedalje več... |
|
--in gospod ne razmislja, da bi se se podpisal morda? |
|
gospod je sramežljiv in se ne rad izpostavlja |
Seznam forumov > Pomoč, napake, predlogi > PREBERI - s FT na DS - PRENOVA IN PRENOS