| | |
* zadnji popravek: 07.04.10 09:07 |
Komentarji uporabnikov (vseh: 19; zadnji: 11.04.10 22:01) · Kot neprijavljen uporabnik - gost - ne morete vpisovati komentarjev.
|
Bi dodal še to, da je Merkur resnično v PizFi :)... Glede nato da smo velik odjemalec in dokaj dober plačnik, nam pošilja grozilne dopise že po nekaj zamujenih dneh...
Ne me jebat, nam ne plača nihče prej kot v 3/4 leta (govorim za slo trg)
|
|
hello, spet malo japonske :)
malo daljsa zadeva... domet denarne politike, kaj takrat, ko njej vec ne znese, avtonomijia bank of japan, etc. bolj za ljubitelje, ampak zanimivo.
http://the-diplomat.com/2010/04/06/who-c... |
| [Diego Armando X]
Bi dodal še to, da je Merkur resnično v PizFi :)... Glede nato da smo velik odjemalec in dokaj dober plačnik, nam pošilja grozilne dopise že po nekaj zamujenih dneh...
jaz imam zadnje čase blazno nesrečo z gorenjem, skoraj nov pomivalni stroj sprva ni grel, ker nekaj ni bilo zvezano, je serviser potem zvezal, sedaj pa spet nekaj ne dela...
pred nekaj časa sva v merkurju kupila mikrovalovko gorenje za stare starše od punce, jo peljala en dan ker niso blizu pa je bla malo potolčena, pa ajde ampak ko smo zalaufal je čudno zarapotalo in zasmrdelo in je crknila..greva v merkur po novo isti model, jo spet končno peljeva tja in seveda človek pričakuje da zadeva dela in nisva probala doma in ko smo priklopili je vse kar je delalo bila LUČ..seveda sem mislil da sanjam:)
če bi bilo po moje bi jo zatrajbal v smeti, punca bo pa verjetno še enkrat nazaj nosil.. |
| [Diego Armando X]
To ni nič novga, če me spomin ne vara :) je to počel vsaj že od 2001...po moje to počnejo čist avtomatsko.
Btw. ne trdim da ni resnično v PizFi :)-ampak da grozilni dopisi niso ta pravi znak...
Ne me jebat, nam ne plača nihče prej kot v 3/4 leta (govorim za slo trg)
Sej veš uno: Za umret al pa za plačat račune, je vedno cajt :) |
|
Čudno, jaz imam z Gorenjem dobre izkušnje, imam precej njihove robe, tudi še 30 let star delujoč pralni stroj->je pa res, da jih z Merkurjem nimam-->delavci v skladišču, ki izdajajo robo so počasni, da ne rečem leni, štorasti, nesposobni in zato včasih ne dobiš kar rabiš/kupiš/plačaš, ali pa ti podajo in potem v skladišču nimajo ali... |
| [ajeraj]
Čudno, jaz imam z Gorenjem dobre izkušnje, imam precej njihove robe, tudi še 30 let star delujoč pralni stroj->
ej verjamem, midva imava novo vse gorenje, pac kupljeno v kompletu (pečica, plata), pa zraven še pomivalec..
kaj vem kaj je sedaj z njimi ali imam samo jaz takšno nesrečo ali pa....pač razne misli mi hodijo po glavi:)
pa tudi kolegica ima s to znamko probleme, pa tudi bolj novo.. |
|
pride kdaj taka serija.. midva sva par let nazaj tik pred novim letom kupovala pralni stroj, ces stari je ze dotrajan, pa da ne bi bilo ravno cez praznike kakih pizdarij. ki so potem bile pri nakupu :) nabavila whirlpool (en tak s hudo prostornino, to se nama je dopadlo). ima napako, nesla menjat. poskusila z drugim, ima napako, nesla zamenjat. poskusila s tretjim, nesla nazaj in vzela LG, ki lepo dela se danes.
|
|
kaj naj rečem, enkrat Miele, vedno Miele....(pralni stroj).
je pa kuhinjska oprema skoraj v celoti candy, zdaj že 7. let, pa vse funkcionira brez težav. |
|
Katera znamka (po obcutku) teh pralno/pomivalno/kuhalno/pecalno itd. je najbolj fajn, pa da ima v redu ceno (ni potrebno, da povsem najnizjo, vsekakor pa nekaj blizu optimalnega)? |
| [MSTANK1]
:: [andrejcc]
:: bosch
...ali pa ne boš :)
--jaz sem :) |
| [alexd]
Katera znamka (po obcutku) teh pralno/pomivalno/kuhalno/pecalno itd. je najbolj fajn, pa da ima v redu ceno (ni potrebno, da povsem najnizjo, vsekakor pa nekaj blizu optimalnega)?
verjetno gorenje.
vsekakor se pa izogibaj na daleč indesit in vsega kitajskega. |
|
Pogled Kitajca na njihov domnevni nepremičninski balon.
na to se ni pa nihče spotaknil ?
mene zelo spominja na neko znano držav(ic)o in opis stanja gradnje/prodaje ter cen nepremičnin v njej.
kitajska bo večji balon kot je bila japonska. |
|