Forum
| sveže · forumi · iskanje · shramba · sporočila · obveščanje · pravila & objave · vabilaSeznam forumov > Borza - svetovni trgi > Nakupi in prodaje - januar 2009
Posamične konkretne naložbe na svetovnih borzah - kaj uporabniki kupujemo in prodajamo, kaj si ogledujemo...
Ta tema je zaklenjena. | Nova tema v forumu |
vseh objav v tej temi: 1.001 stran: prva | < | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | > | zadnja |
| ||
Madona, upam, da se market podre, če ne bo SD zbežal |
| ||
[cink]Cink jst bi prodal, tole ne kaže dobr; he he |
| ||
Kaže da se danse ne bo. Darn. Če nebi ti v petek šel prodajat bi ga verjetno še vedno držal. |
| ||
TCK +20 % danes :)))) |
| ||
Heh, sej nimam take količine, da bi moja prodaja zbijala ceno :)), sva pa zdejle z upanji na različnih koncih, saj sem že kar konkretno zinvestiran (res da velik delež v IND in IDG), tako da mi kakšen padec trga danes ne bi bil glih povšeči... |
| ||
Ja sm gledu. Tole sem tudi veliko prezgodaj prodal.. grrr :) |
| ||
OCNF tud +20%, me zanima kam ga bodo trejderji odpeljali tokrat (je kot rollercoaster) (Pa Tomaž to ne primerjam s TCK, sta povsem druge kategorije) |
| ||
Evo se 6 novih 3X leveraged ETFjev... http://vixandmore.blogspot.com/2009/01/d... |
| ||
Tole zdej je blo pa res prehitr, po moje da je top |
| ||
Nekaj o leveraged ETFih: http://siliconinvestor.advfn.com/readmsg... |
| ||
[7tom1ja]Verjetno imaš prav, sam še vstrajam. |
| ||
Ma ja tile 3x leveraged ETF-ji so cisto odpiceni, to se lahko samo z malimi kolicinami igras. Se 2x ETF-ji ga picijo po 50 % gor in dol v nekaj dnevih. Kaj je z DXO naredlo, iz 1.7 na 3... |
| ||
Če prebijemo tale trendline bo konec z biki za nekaj časa http://www.advfn.com/p.php?pid=chartscre... |
| ||
[Tomaz26]yebiga :( |
| ||
Jaz cakam se na malo rallyja in potem se opremim s FAZ (3X bear financials). :) Zadeva bo pri naslednjem leg downu po mojem mnenju vredna med 50-100 ce ne vec. (danes 35) Je pa zaradi volatilnosti izredno tezko postavljati pametne stope na te ETFe, tako da je potrebno malo pogamblati in kar kupiti, ko izgleda da je ekstremna vrednost in potem drzati... |
| ||
Bi blo počasi pametno shortat TCK? |
| ||
[uncle]kaj pa vem, zaenkrat ne izgleda ravno weak. Brez problema prebil tudi MA50. Jaz bi z shortanjem pocakal na nek signal. Ce shortas zdaj je to bolj ugibanje. Je res da je over-extended ampak vseeno. |
| ||
OK...nekej malega sem ga zashortal, že dolgo nisem igral lota ;) Drugač pa kupil SH, zgleda da SPX-u zmanjkuje lufta, čeprav še ni predrl trendne linije ki jo je prej omenil 7Tom1ja... |
| ||
Kaže tudi da je nafta kratkoročno dosegla kaj je misla in jo lahko pričakujemo kmalu zopet nižje... |
| ||
Jst grem tud na FAZ, ko bom imel občutek, da se tole podira; sicer bi pa najraje videl double top pa potem dol. |
| ||
Povej ko začneš vstopat. Da primerjamo zapiske. :) Se mi zdi da je že čas za short; samo glede na neracionalnost trga v zadnjih dneh raje iz previdnosti še malo počakam. Me zanima če bo šel S&P do 950 pred naslednjim padcem.. * zadnji popravek: 05.01.09 19:46 |
| ||
Jaz mislim, da je se malenkost lufta tja do cca. 950-970, ce se ne bo usulo ze danes... :) Drugace pa je US dollar index na 83, kjer je priblizno neckline H&S vzorca in resistance, zato sem vzel EURUSD long 1.356. |
| ||
Preboj 8950 bi lahko bil že zanimiv, potem ostane samo še day low SD še vedno ne odneha * zadnji popravek: 05.01.09 19:49 |
| ||
[7tom1ja]:( |
| ||
[7tom1ja]s solidnim prometom... |
| ||
ESLR prav tako ne. |
| ||
+ SDS |
| ||
[ewileye]Jansa ti bo hvalezen :) |
| ||
Upam da moj račun tudi. :) |
| ||
[Tomaz26]SD je boljš kot SDS; he he |
Ta tema je zaklenjena. | Nova tema v forumu |
vseh objav v tej temi: 1.001 stran: prva | < | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | > | zadnja |
Seznam forumov > Borza - svetovni trgi > Nakupi in prodaje - januar 2009
Pregled novic
21.3. | Katere valute so najbolj primerne za prodajo na kratko? |
21.3. | Kje se skriva naslednja kriza? |
21.3. | Kako je to mogoče? Podjetja ne plačujejo prispevkov, posledic pa ni? |
21.3. | Slaba banka nad tiskarskega barona |
21.3. | Kako bo zaprtje obalne ceste vplivalo na cene nepremičnin |
21.3. | Dobavitelji o Agrokorjevih težavah |
21.3. | Bančniki bodo pozorni tudi na pretirano zapravljanje |
14.3. | Slovenska napoved zaposlovanja najboljša v Evropi in tretja na svetu |
14.3. | Kaj sploh pomeni izraz Evropa več hitrosti |
14.3. | Družbeno odgovorno do višjih donosov |
Moj portfelj - potrebna registracija
Na strani Denarnisupermarket.com lahko odprete svoj online portfelj, spremljate razvoj premoženja in opravljate davčne izračune.

Kako začeti?
- Prijavi se za pregled stanja premoženja v portfelju.
- Registriraj se in postani uporabnik Denarnisupermarket.com in spremljaj razvoj premoženja.

Povejte svoje mnenje
Kako so bile vaše naložbe pozicionirane pred zadnjo korekcijo?