Forum
| sveže · forumi · iskanje · shramba · sporočila · obveščanje · pravila & objave · vabilaSeznam forumov > Borza - svetovni trgi > Nakupi in prodaje - maj 2009
Posamične konkretne naložbe na svetovnih borzah - kaj uporabniki kupujemo in prodajamo, kaj si ogledujemo...
Ta tema je zaklenjena. | Nova tema v forumu |
vseh objav v tej temi: 980 stran: prva | < | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | > | zadnja |
| ||
[mta900]Kaj pa bi fundamentalno pognalo zlato gor, če se situacija na delniškem trgu porihta? Kdo naj bi kupoval potem? * zadnji popravek: 06.05.09 14:36 |
| ||
Hja nekaj malega možnosti je za inflacijo v 2010. Ampak letos do zime gre zlato najverjetneje dol. |
| ||
Pozdravljeni, zanima me če ste tisti, ki imate forex račune v ZDA dobili kaj podobnega od ponudnika (TOS, ...) Our industry’s self regulatory organization in the United States, the National Futures Association (NFA), has informed all Forex Dealer Members (FDMs), which includes FXCM, that it has adopted new Compliance Rule 2-43 regarding forex trading. After May 15, 2009, forex customers of FDMs will no longer be allowed to open "hedged" positions in their accounts. Hedging is defined as taking a long and short position in the same currency pair in the same account. This will only affect new positions that are placed after May 15, 2009. You will be able to manage existing long and short positions. Hvala LP Pri tem ponudniku so našli rešitev da račun preneseš na njihovo poslovalnico v VB. |
| ||
--jep. se nekaj casa inflacija ne zgleda ravno problem (se pa po osvetu trudijo, da bi postala ampak jim se ne uspeva) |
| ||
NFA ima nekaj novih pravil, zato ti to pošiljajo http://www.nfa.futures.org/news/newsNoti... sicer si pa nekaj slabosti in prednosti o tem lahko tud tukaj prebereš ne enem forumu:http://www.forexpeacearmy.com/forex-forum/forex-articles/4587-new-nfa-rules-what-they-mean-you.html |
| ||
a SD se kdo drzi? |
| ||
[Attraction]Tom Ward * zadnji popravek: 06.05.09 18:52 |
| ||
Kak promet z FAZ, C in BAC! Brez financarjev bi danes blo rdeče... |
| ||
Wells, Citi, BofA Need Capital, JPMorgan OK: Tests, http://finance.yahoo.com/news/Wells-Citi... Wells Fargo needs $15 billion --- pa še v ponedeljek je BUFFETT govoru kako je Wells Fargo "fabulous bank" :))) * zadnji popravek: 06.05.09 20:09 |
| ||
Ja to je tisto, kar sem rekel. Potrebujejo manj, kot smo se nadejali. Pump news. :/ * zadnji popravek: 06.05.09 20:19 |
| ||
Vedno bolj se mi kaže da gremo na SP do 940. Če bi se obrnilo na vrednosti novoletnega vrha bi se začel risat obrnjen H&S, hkrati bi to bil dotik SMA200!?? |
| ||
[alek]15 milijard USD.. to pa ja ni noben dnar :) |
| ||
Je pa nekej res: Big guyem je potrebno čestitat...Posrane novice na posrano majavi podlagi plasirat tako, da izpadejo dobre! |
| ||
Hja mi pač nismo big guyi. |
| ||
sp500 se je dotaknil SMA200 (prvič po 1 letu).. Če to ne zdrži, potem gremo verjetno res do okoli 940.. * zadnji popravek: 06.05.09 22:02 |
| ||
Jst sem spet v FAZu pred zaključkom |
| ||
Skull, na mojih grafih SP500 manjka se cca. 20-25 pik.. ej, a kdo ve, kdaj jutri objavijo Bank Stress Test? vsekakor upam na sell the news.. btw: GO BARCA!! |
| ||
Bank Stress Tests: 'This Whole Process Has Been a Fiasco' :))) http://www.cnbc.com/id/30602964 Uradni rezultati Stress Testa bodo jutri po zaprtju Borze v Ameriki (ravnokar povedali na Bloombergu)... * zadnji popravek: 06.05.09 23:16 |
| ||
[Attraction]Ja, prej sem gledal na Tradeportu, zdej sm pa pogledal na freestockcharts.com pa vidim da je res tam okrog 950 šele.. |
| ||
![]() |
| ||
VNDA |
| ||
[Attraction]--nisem navijal za nobenega ampak sudja je pretiraval |
| ||
[7tom1ja]Kaj nisi par ur prej povedal :) |
| ||
[7tom1ja]a si kupu? |
| ||
Trivisonno: Growth? On his CNBC show Wednesday night, Larry Kudlow was raving about the fabulous growth in the economy. I guess I didn’t get the memo that announced the reversal of the meaning of that negative sign in front of the GDP number. :D |
| ||
ECB odrezal obresti na 1% |
| ||
Tole danes bi lahko bil exhaustion gap |
| ||
A je tole sedajle začetek "sell on the news-a" ? Jaz bom sicer šele zvečer prišel domov in me prav zanima kako bomo končali danes... |
| ||
Short sem DAX in ponižno moledujem, za malo racionalnosti trga v smeri dol. :-) Kolegi, Poglejte si stran prof. Schillerja (Yale), ki je tudi napovedal bear market (večkrat in pravilno). Zanimive so excell preglednice, ki povedo marsikaj o tem kam gremo in o tem kako se odnosi na trgu spreminjajo. Zlasti tisti del za katerega lahko rečeno od sedaj naprej bo drugače (brez heca) :-) http://www.irrationalexuberance.com/ * zadnji popravek: 07.05.09 17:43 |
| ||
Po moje gre zdele zares; FAZ se počasi akumulira, nobenih velikih skokov |
Ta tema je zaklenjena. | Nova tema v forumu |
vseh objav v tej temi: 980 stran: prva | < | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | > | zadnja |
Seznam forumov > Borza - svetovni trgi > Nakupi in prodaje - maj 2009
Pregled novic
21.3. | Katere valute so najbolj primerne za prodajo na kratko? |
21.3. | Kje se skriva naslednja kriza? |
21.3. | Kako je to mogoče? Podjetja ne plačujejo prispevkov, posledic pa ni? |
21.3. | Slaba banka nad tiskarskega barona |
21.3. | Kako bo zaprtje obalne ceste vplivalo na cene nepremičnin |
21.3. | Dobavitelji o Agrokorjevih težavah |
21.3. | Bančniki bodo pozorni tudi na pretirano zapravljanje |
14.3. | Slovenska napoved zaposlovanja najboljša v Evropi in tretja na svetu |
14.3. | Kaj sploh pomeni izraz Evropa več hitrosti |
14.3. | Družbeno odgovorno do višjih donosov |
Moj portfelj - potrebna registracija
Na strani Denarnisupermarket.com lahko odprete svoj online portfelj, spremljate razvoj premoženja in opravljate davčne izračune.

Kako začeti?
- Prijavi se za pregled stanja premoženja v portfelju.
- Registriraj se in postani uporabnik Denarnisupermarket.com in spremljaj razvoj premoženja.

Povejte svoje mnenje
Kako so bile vaše naložbe pozicionirane pred zadnjo korekcijo?