Forum
| sveže · forumi · iskanje · shramba · sporočila · obveščanje · pravila & objave · vabilaSeznam forumov > Borza - svetovni trgi > Nakupi in prodaje - november 2009
Posamične konkretne naložbe na svetovnih borzah - kaj uporabniki kupujemo in prodajamo, kaj si ogledujemo...
Nova objava v tej temi | Nova tema v forumu |
vseh objav v tej temi: 1.002 stran: prva | < | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | > | zadnja |
| ||
Ful me zanima kako bo zgledalo danasnje zadnje pol ure.. |
| ||
[uncle]yep. short squeeze skok navzgor ali sell off? Če se ne začne selloff do pol ure pred koncem, zna bit še mal pusha navzgor. |
| ||
Zelo lep uptrend, počasna akumulacija; na volumen se v tem rallyju ni več za zanašati; očitno je tu teorija odpovedala. Vedno, ko imamo low volume day gremo gor. |
| ||
[7tom1ja]Low volume je do preboja prejšnjega high, potem pa volume poskoči gor. To je normalno, če pomisliš na trenutno tehnično (temeljno) situacijo. Volume upbeat ob price upbeatu je mogoč le pri temeljno podprtem bull marketu. Sedaj pa traderji dvomijo... |
| ||
Ja za par 0.1% sem zamudil ponovni vstop v long na dnu (par dni nazaj)... Malo pred tem me je vrglo iz longa na DAX :// * zadnji popravek: 09.11.09 20:55 |
| ||
Če še kdo ni videl; Verbole je lepo pokomentiral slovenske ponzi sheme; sem skopiral video na blog. |
| ||
Trgi še kar ne popuščajo:) Edini trade, ki mi trenutno pade ne misel je kak long strangle opcija na JNJ, short xau/usd(danes že enkrat zadel SL) SL 1114.6, short G/J sl 151.65, short g/u sl 1.6845, short e/u 1.5028? Anyway booring again.. * zadnji popravek: 10.11.09 01:57 |
| ||
[mta900]Me spominja na en star vic - pravi ona med seksom: "Jo OOoj jenjej bo votrok." On : "Zdej ne jenjam tud če bo medvjed." |
| ||
Pri 1120 na S&P 500 dodajam še zadnje šorte ( če pridemo do tja)... Če gremo pa še naprej, se bom pa spet vrgu v fitnes.. Ker nekak bo treba zabit čas ( če bom vsak dan gledu zelene številke to ne bo dobro za moje zdravje - ali materijo okoli mene hehe)... * zadnji popravek: 10.11.09 04:26 |
| ||
[666]Ta je boljš... Tip navali na žensko... Sexata kot nora, nakar ona reče... Mal bolj počasi, je glih mož umrl in še žaljem... |
| ||
[mta900] Edini trade, ki mi trenutno pade ne misel je kak long strangle opcija na JNJ, short xau/usd(danes že enkrat zadel SL) SL 1114.6, short G/J sl 151.65, short g/u sl 1.6845, short e/u 1.5028?G/j se je lepo sesul 150 pip, g/u prav tako, zlato in e/u pa nekaj štajkata, tako da ta dva shorta še držim... |
| ||
trader psihology video http://www.4shared.com/file/96740657/227... |
| ||
Tule long 1/3 FAZ |
| ||
Prodal točke etf SPY kupljene skoraj na dnu 5. marca po 68,97.. +59% Krasno zgleda, problem je le, ker so mi ta dobiček še precej presegle izgube na shortih cfd, ki sem jih odpiral sicer pozneje, ampak v večjih količinah=) |
| ||
Vseeno se lahko pohvališ, da si zadel trenutno dno.. |
| ||
?? mypic(484) ?? |
| ||
Končno se tudi dolar krepi... |
| ||
[roaddogg]pa mogoce se top :D |
| ||
Težko rečem, da je tisti zadetek dna rezultat nekega mojega posebnega znanja, tako da se nebi preveč hvalil=) Se mi je pač malo 'usralo', kar se mi potem s shorti ravno ni=) V glavnem sedaj sem še malo bolj short izpostavljen, nad 1120 pa bo treba kej zapret.. |
| ||
Zaden še top pa gremo na per :)) |
| ||
misliš da je tole razlog, poleg korekcije na delnicah The U.S. sold $40 billion in three-year securities yesterday and is scheduled to auction $16 billion of 30-year bonds on Nov. 12. http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=2... |
| ||
Glede na to da gre samo za 60 pipov, je pomoje bolj verjetno, da gre za čisto tehnično zadevo oz korelacijo z DJI. Podobne novice ponavadi povzročijo samo "whipsaw", nato pa se tečaj vrne na prvotno vrednost, podobno kot je bilo na German sentiment danes.. Itak so vse ugibanja, NIKOLI se ne ve zakaj se recimo e/u dejansko premakne, ravno zaradi tega sam 100% zagovarjam TA... * zadnji popravek: 10.11.09 18:33 |
| ||
Mta in ostali tehničarji.... kaj največ uporabljate pri svojih trejdih, da vas peljejo v uspeh? Poleg dobrega občutka, kake sestavine še uporabljate pri svojih "receptih za okusen končni izdelek"? |
| ||
[soncni]Heh jaz sem naredil krog in sem spet točno tam kjer sem začel:) Vmes pa je bilo na 100 indikatorjev, sistemov, kombinacij EMA..zdaj pa spet samo osnovne s&r in pa Price Action(ta dela čudeže, ko jo dobro spoznaš, itak "vsi" indikatorji in sistemi izvirajo iz PA:) Tudi drseče sredine sem vrgel z chartov... Rezultati so pa vseskozi zelo podobni, le da zdaj oči veliko manj trpijo. Potem ko se enkrat PA navadiš(par let...), je večina poslov že kar podzavestnih in o njih niti ne razmišljaš preveč.. * zadnji popravek: 10.11.09 18:42 |
| ||
[mta900]Kaj pa je tale Price action? In kaj s&r? Jz v realnem trgovanju dosegam bedne rezultate, zato sem šel mal testirat za nazaj več različni strategij... različne EME, pivote, Bolinger, preboje raznih nivojev,williamse.... pa nikol nisem pri posameznem tipu trgovanja dobil nič prepričljivega... npr., da je bil izplen eurusd po neki metodi npr. 6000 pipov... medtem ko podobna metoda ne deluje na kakem drugem križu in ti naredi enak minus... Iščem še kaj, če se da tako stvar sploh sprogramirat oz. sprogramirat um uspešnega trgovalca :). * zadnji popravek: 10.11.09 19:01 |
| ||
[soncni]--gibanje tecaja In kaj s&r?--support & resistance |
| ||
mta kakšen odlom Au in Ag na dol bi se pa že spodobil...mnenje? seveda kratkoročno |
| ||
To je edini križ, ki ga še držim trenutno in se še ni "zlomil" danes. Gre pa tule bolj za upanje kot za kak drug pametni razlog.. |
| ||
Who Is the Mystery Buyer? http://seekingalpha.com/article/172609-w... |
| ||
[soncni]Tale članek se mi zdi zanimiv: http://www.forexfactory.com/showthread.p... |
Nova objava v tej temi | Nova tema v forumu |
vseh objav v tej temi: 1.002 stran: prva | < | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | > | zadnja |
Seznam forumov > Borza - svetovni trgi > Nakupi in prodaje - november 2009
Pregled novic
21.3. | Katere valute so najbolj primerne za prodajo na kratko? |
21.3. | Kje se skriva naslednja kriza? |
21.3. | Kako je to mogoče? Podjetja ne plačujejo prispevkov, posledic pa ni? |
21.3. | Slaba banka nad tiskarskega barona |
21.3. | Kako bo zaprtje obalne ceste vplivalo na cene nepremičnin |
21.3. | Dobavitelji o Agrokorjevih težavah |
21.3. | Bančniki bodo pozorni tudi na pretirano zapravljanje |
14.3. | Slovenska napoved zaposlovanja najboljša v Evropi in tretja na svetu |
14.3. | Kaj sploh pomeni izraz Evropa več hitrosti |
14.3. | Družbeno odgovorno do višjih donosov |
Moj portfelj - potrebna registracija
Na strani Denarnisupermarket.com lahko odprete svoj online portfelj, spremljate razvoj premoženja in opravljate davčne izračune.

Kako začeti?
- Prijavi se za pregled stanja premoženja v portfelju.
- Registriraj se in postani uporabnik Denarnisupermarket.com in spremljaj razvoj premoženja.

Povejte svoje mnenje
Kako so bile vaše naložbe pozicionirane pred zadnjo korekcijo?