Forum
| sveže · forumi · iskanje · shramba · sporočila · obveščanje · pravila & objave · vabilaSeznam forumov > Borza - svetovni trgi > Nakupi in prodaje - november 2009
Posamične konkretne naložbe na svetovnih borzah - kaj uporabniki kupujemo in prodajamo, kaj si ogledujemo...
Nova objava v tej temi | Nova tema v forumu |
vseh objav v tej temi: 1.002 stran: prva | < | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | > | zadnja |
| ||
kakšnega paterna nisem opazil, pravila pa tako, da je fino če je v kombinaciji z kakšnim fibotom, bignumber, ali pa s/r na urnih barih oz. candlih. če lahko to stestiraš, drugač pa mogoče ideja, da se jo sproba ponoči, ko je trgovanje bolj v rangu, med 23 in 8 uro zjutraj |
| ||
Hmm Kirby Daley pravi, da bo Ameriška vlada spremenila svoj ton glede US ekonomije tisti trenutek, ko bo sprejet health-care bill... Takrat bodo začeli namigovati, da je ekonomija v drastično slabšem stanju kot jo sedaj propagirajo.. (da bodo lahko dosegli simpatije ljudstva pri napihovanju stimulus paketov)... http://www.cnbc.com/id/15840232?video=13... * zadnji popravek: 16.11.09 03:51 |
| ||
[crt]So ja. Hvala. * zadnji popravek: 16.11.09 06:16 |
| ||
Vsi short, pa je mrtvilo, ko gre gor. No ja mene je stop losalo... |
| ||
kdaj sta bila zadnja option expiration dneva in kdaj bo naslednji mesec?sem na enem forumu prebral,da je teden prej bullish. |
| ||
[wb11]Ni nujno, da je teden prej bullish; odvisno, kje je option pain, pa tudi to ne deluje vedno. http://www.optionpain.com/MaxPain/Max-Pa... 1120 bo vsaj začasni vrh, kjer je 50% Fibo. http://finance.yahoo.com/q/op?s=SPY he, he; teli pa so komedijanti GM Reports $1.2B 3Q Loss, Says It Shows Progress * zadnji popravek: 16.11.09 14:22 |
| ||
Short DAX |
| ||
[Gizmo]Odlično, pa pozdravljen na forumu :-) |
| ||
Bomo videli kako se bo obneslo :) in vračam pozdrav. |
| ||
kaj pričakuješ ta teden na podlagi trenutnega stanja na opcijah? |
| ||
[wb11]Option pain pravi 108 SPY v petek. Targeti ta teden so dokaj jasni. Do 1120 long in nato short. |
| ||
Nisem tak prepričan v 1120. Po eni strani je DJI že dosegel Fibo 50% in bi tako ob rasti SP500 tja gor moral še dodatno zrasti (načeloma) in vsaj do sedaj še nismo imeli close nad dvoletno padajočo linijo.. |
| ||
kakšen tečaj bi v petek najbolj ustrezal prodajalcem opcij? |
| ||
[uncle]Vse se da narediti z dobro sektorsko rotacijo ali intraday high in zaključek spet pod linijo. |
| ||
[wb11]108 spy; uporabljaj option pain link, ki sem ga prilepil zgoraj |
| ||
[7tom1ja]--dobra varianta, nisem poznal. thanks |
| ||
Yes, preboj SP na 1100. Dans gremo še gor, jutri al pa pojutrišnjim pa potop. Tehnično zgleda sedaj stvar perfektna. |
| ||
[andrejcc]Hmm, kar spremljam max option pain (kaj pa vem leto - dve) ta deluje v manj kot 50% primerih (po občutku, da ne bo šel kdo gledati pa bo ugotovil, da deluje v 52%) |
| ||
You better be right :)) Sem v petek prodal večino skladov kar lepo v +, pa me današnje cifre kar matrajo. Zaenkrat pa so se prispevki v tej temi izkazali kot dober kontraindikator... |
| ||
[matejos] Zaenkrat pa so se prispevki v tej temi izkazali kot dober kontraindikator... Se zelo strinjam... fundamenti so bili krasen kontraindikator... Bolj ko so v K... bolj leti gor... |
| ||
[cink]--to itak, kot vsi drugi indikatorji. pac zanimivost vec :) |
| ||
Daj ga srat, kdo pa še fundamente gleda v teh časih. Gleda se sam še pluse, in dobre novice, slabih nihče več ne jebe, folk se (še) ne boji padcev ampak tega, da bi zamudil rast. |
| ||
Ej pjebi, kako da dolar ne gre prek 1.5? Men je to mal sumljivo. |
| ||
Kaj se je ravnokar zgodilo s financials ?Kakšna novica ? * zadnji popravek: 16.11.09 18:01 |
| ||
Bernanke govor..e/u collaps 90p ipov.. * zadnji popravek: 16.11.09 18:27 |
| ||
Ne vem kaj ta klinčev g/u čaka |
| ||
[kobos]Tudi jaz ne, ravnokar vzel short 1.6788, SL 1.6812. Risk/ return zgleda kar vredu, čeprav zaenkrat ni kakega hudega znaka, ki bi kazal na obrat.. * zadnji popravek: 16.11.09 18:40 |
| ||
[mta900]E/U je že nazaj... ogromen spike |
| ||
Ja spet čudni trgi danes. Ostaja mi samo še g/j short in ne mislim več preveč trgovati, dokler se ne vrne korelacija g/j, e/u, g/u z DJI. |
| ||
Target za g/j 146.25, vse dokler smo pod 150.85! |
Nova objava v tej temi | Nova tema v forumu |
vseh objav v tej temi: 1.002 stran: prva | < | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | > | zadnja |
Seznam forumov > Borza - svetovni trgi > Nakupi in prodaje - november 2009
Pregled novic
21.3. | Katere valute so najbolj primerne za prodajo na kratko? |
21.3. | Kje se skriva naslednja kriza? |
21.3. | Kako je to mogoče? Podjetja ne plačujejo prispevkov, posledic pa ni? |
21.3. | Slaba banka nad tiskarskega barona |
21.3. | Kako bo zaprtje obalne ceste vplivalo na cene nepremičnin |
21.3. | Dobavitelji o Agrokorjevih težavah |
21.3. | Bančniki bodo pozorni tudi na pretirano zapravljanje |
14.3. | Slovenska napoved zaposlovanja najboljša v Evropi in tretja na svetu |
14.3. | Kaj sploh pomeni izraz Evropa več hitrosti |
14.3. | Družbeno odgovorno do višjih donosov |
Moj portfelj - potrebna registracija
Na strani Denarnisupermarket.com lahko odprete svoj online portfelj, spremljate razvoj premoženja in opravljate davčne izračune.

Kako začeti?
- Prijavi se za pregled stanja premoženja v portfelju.
- Registriraj se in postani uporabnik Denarnisupermarket.com in spremljaj razvoj premoženja.

Povejte svoje mnenje
Kako so bile vaše naložbe pozicionirane pred zadnjo korekcijo?