Forum
| sveže · forumi · iskanje · shramba · sporočila · obveščanje · pravila & objave · vabilaSeznam forumov > Borza - svetovni trgi > Nakupi in prodaje - november 2009
Posamične konkretne naložbe na svetovnih borzah - kaj uporabniki kupujemo in prodajamo, kaj si ogledujemo...
Nova objava v tej temi | Nova tema v forumu |
vseh objav v tej temi: 1.002 stran: prva | < | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | > | zadnja |
| ||
Société Générale tells clients how to prepare for potential 'global collapse' http://www.telegraph.co.uk/finance/econo... |
| ||
Forex traderji... Mogoče vam tole pride kaj prav... New NFA announcement on margin requirements http://www.xtrenders.com/2009/11/new-nfa... http://www.dailyfx.com/forex/fundamental... * zadnji popravek: 19.11.09 19:21 |
| ||
oprostite ko smetim, ce je tu kak slovenski american, in mi lahko pove ali so kaksne omejitve pri najemu stanovanja v ameriki (mpr. florida) * zadnji popravek: 19.11.09 20:55 |
| ||
očitno se je dovolj shorterjev ujelo v mrežo; jo bodo počasi dvignili :-) * zadnji popravek: 19.11.09 21:46 |
| ||
Zopet (zdaj bi že lahko rekli tradicionalih) zadnjih nekaj svečnikov ;) Ne diši mi najbolj da so danes "glavne" podpore zdržale (bull linija od marca na SP in na RIFINu linija od septembra dalje), zato prepolovil shorte. |
| ||
[uncle]Jst sm out totalno. Pojma nimam, kam bo šlo jutri. Tole sesutje sem pa pričakal oborožen, ravno zato ker so skoraj vsi sanjali direktno 1120+ in videli bullish flage povsod. :) |
| ||
[mta900]Tale H&S sem imel v mislih. Ne glede na to da je med left shoulder in head tisti spike, to ne pomeni,da vzorec ni popoln. Glede na to,da je celoten candle tele spike nastal v manj kot 5 min, se ga lahko "ignorira" Bo pod 0.9165 pomoje spet lep short. ![]() * zadnji popravek: 20.11.09 00:47 |
| ||
Jaz bom kmal spet ornk šort.. http://stockcharts.com/h-sc/ui?s=%24IRX&... |
| ||
a je danes max pain še pri 1080?ker iz tistega linka ,ki si mi ga dal pred nekaj dnevi, ne znam tega razbrati.hvala in lp. |
| ||
[roaddogg]Kaj točno je to oz. kaj pomeni? Lahko kak stavek? |
| ||
Extreme Run to safety... Vlagatelji so se celo pripravljeni odpovedati obrestim, samo da bi obdržali nedotaknjeno glavnico.. Drugače so to 3 mesečni Dolžniški vrednostni papirji, ki jih izdaja US Treasury... Izvoli.. U.S. 3-Month Bills Turn Negative on Concern Risk Rally Overdone http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=2... * zadnji popravek: 20.11.09 12:01 |
| ||
Ej Gsavli, a bi tole lahko bil svež denar za podizanje borze? The Treasury will auction a record $118 billion of 2-, 5- and 7-year notes next week. U.S. marketable debt totaled $6.95 trillion in October, after climbing to a record $7.01 trillion in September as President Barack Obama borrows unprecedented amounts to fund spending programs and service record deficits. |
| ||
[wb11]da, samo kot je že Cink omenil je zadeva daleč od sigurne |
| ||
Prodal drugo polovico FAZ...da me nebi slučajno zaj zaje***! Verjetno še danes nazaj noter... |
| ||
Kdo je zajebal? DXZ9: ALL ORDERS ABOVE 76.55 WILL BE CANCELLED BY THE EXCHANGE DUE TO AN ERRONEOUS TRADE THAT TOOK THE PRICE UP TO 82.00 |
| ||
[mta900]Out +82 pip * zadnji popravek: 20.11.09 14:03 |
| ||
[roaddogg]Pa še: http://ftalphaville.ft.com/blog/2009/11/... |
| ||
Hmmm ... V bistvu res neki govorijo o razkosavanju Too big to fail bank.. Pojasnilo zakaj so obresti na 3 Month T-bills negativne: There are generally two ways to look at this: a portend of imminent financial doom or symptomatic of the wider changes in the banking industry. |
| ||
Razkosanje je le vprašanje časa. Po 1929 so tudi razbili truste. Tudi "globalizacije" je konec (isti šmoren, ko prevelke banke). |
| ||
Nekaj zanimivih slikc. Mislim, da ste po nekaterih tudi že spraševali. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
| ||
[alek]Bi blo dobr počas kake nove "črnce" odkrit :) ...hm, mogoče čakajo na Marsu? |
| ||
[Gizmo]Out |
| ||
[Gizmo]Zakaj? |
| ||
[roaddogg]Ne, vsaj tako sem razumel iz pogovorov bolje obveščenih forumašev drugje. |
| ||
Ajd, gremo dol...nafilal FAZ, a s stopom. |
| ||
kdaj sta bila nazadnje opex dneva in kdaj je naslednji? |
| ||
[wb11]Vsak 3. petek v mesecu. |
| ||
[uncle]A gde ti je ovaj stop? P: jaz še nisem zajel FAZa s čebrom (ga pa bom), stop bi imel pa nekje okol 19.75 (tight) ali pa 19.45 (bolj loose). * zadnji popravek: 20.11.09 18:44 |
| ||
Hm, hm, hm.Odločil se bom po finišu, ker kokr de manjka ena desna rama tle. |
| ||
Saj veš, na temle FAZu je stop itak smotern samo v okvirih enodnevnega trgovanja ker ga itak med dnevi meče gor in dol z nenormalnimi gapi..19,72 je drgač - pač zato ker me ni bilo doma. Bom pa glede na vse videno pustu pozicijo čez vikend. Vidiš kaj je Atilla preroško oznanu :) The last day before the beginning of THE END |
Nova objava v tej temi | Nova tema v forumu |
vseh objav v tej temi: 1.002 stran: prva | < | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | > | zadnja |
Seznam forumov > Borza - svetovni trgi > Nakupi in prodaje - november 2009
Pregled novic
21.3. | Katere valute so najbolj primerne za prodajo na kratko? |
21.3. | Kje se skriva naslednja kriza? |
21.3. | Kako je to mogoče? Podjetja ne plačujejo prispevkov, posledic pa ni? |
21.3. | Slaba banka nad tiskarskega barona |
21.3. | Kako bo zaprtje obalne ceste vplivalo na cene nepremičnin |
21.3. | Dobavitelji o Agrokorjevih težavah |
21.3. | Bančniki bodo pozorni tudi na pretirano zapravljanje |
14.3. | Slovenska napoved zaposlovanja najboljša v Evropi in tretja na svetu |
14.3. | Kaj sploh pomeni izraz Evropa več hitrosti |
14.3. | Družbeno odgovorno do višjih donosov |
Moj portfelj - potrebna registracija
Na strani Denarnisupermarket.com lahko odprete svoj online portfelj, spremljate razvoj premoženja in opravljate davčne izračune.

Kako začeti?
- Prijavi se za pregled stanja premoženja v portfelju.
- Registriraj se in postani uporabnik Denarnisupermarket.com in spremljaj razvoj premoženja.

Povejte svoje mnenje
Kako so bile vaše naložbe pozicionirane pred zadnjo korekcijo?