Forum
| sveže · forumi · iskanje · shramba · sporočila · obveščanje · pravila & objave · vabilaSeznam forumov > Borza - svetovni trgi > Nakupi in prodaje - november 2009
Posamične konkretne naložbe na svetovnih borzah - kaj uporabniki kupujemo in prodajamo, kaj si ogledujemo...
Nova objava v tej temi | Nova tema v forumu |
vseh objav v tej temi: 1.002 stran: prva | < | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | > | zadnja |
| ||
[longtime]Za ceno ene hiše izpred 2 let, bomo kmalu lahko dobili celotno sosesko še kje drugje razen v Detroitu:) Ne spomnim se nobenega mogočega ukrepa, ki bi lahko preprečil 2 val krize..ampak pustimo se presenetiti:) Sem bil letos že tolikokrat presenečen glede bizarnih ukrepov FEDa,da je možno prav vse... * zadnji popravek: 25.11.09 05:17 |
| ||
2 val, pa tretji... Krizo (krize od 2000 naprej) povzroča moralni hazard in neučinkovite koncentracije lastništva, ki slonijo na poceni kredi. Dokler ne bo inflatornega čiščenja (res pravega deleveraginga) in dokler države ne razkosajo prevelikih podjetij (deglobalizacija) bo "živela volatilnost" in zero growth rate. |
| ||
[gsavli]a bi tole lahko občutneje vplivalo na tečaje 1.12.? |
| ||
[wb11]Samo na volatilnost. Ne na povprečje. Mislim, da shortanja ni mogoče prepovedat. Lahko pa prepovejo nago šortanje in "short" ETF-je. |
| ||
Čakamo Home Sales ? |
| ||
Gbpjpy je zgleda le klecnil. |
| ||
[mta900]Hitra podelitev 100 mio državljanstev Kitajcem/Mehičanom in potem naenkrat ZDA sploh ne bi bile zadolžene pretirano in bi lahko dobile kup novih pufov :) |
| ||
[roaddogg]--o tem ze pred tedni v pregledu. dejansko 1 dan v q3 in 2 v q2 |
| ||
[kobos]Upam da dobimo rally in top.. objava je bila presenetljivo dobra... |
| ||
Tanx, bom prebral... |
| ||
danes 4 objave nad pričakovanji,ena pa pod-indeks nespremenjen.po moje čas za short,vendar zaradi praznika ne bom shortal. |
| ||
Opaaa .. baje da so CDS-i na Dubaj že višje kot so bili na Islandijo... Dubai World Seeks to Delay Debt as Default Risk Soars The contracts, which increase as perceptions of credit quality deteriorate, are higher than Iceland’s after climbing 131 basis points in November, the biggest monthly increase since January. A se samo meni tole zdi ZELO resno ??? |
| ||
Ja. (Kaj je to Dubai :)) |
| ||
?? To se mal hecaš ane.. * zadnji popravek: 25.11.09 19:46 |
| ||
[roaddogg]Saudska in Grčija. |
| ||
A se v petek dela cel dan ? |
| ||
[7tom1ja]do 13 po vzhodnem času. |
| ||
[roaddogg]Se. :)) |
| ||
ne štekam sorry... :) |
| ||
hvala |
| ||
Evo volume is gone; boysi so šli na Maui; da vidimo, kako visoko nas lahko sedaj programi pripeljejo. |
| ||
[roaddogg]Mi ni pustilo popravit. Tudi CDSi od Grčije so v nemilosti. |
| ||
Bi človek rekel da se nekaj "kuha"... A niso baje ravno CDS-i in stanje obveznic relativno dober pokazatelj razmer na trgu? Men se zdi da je MTA900 včasih pogosto gledu CDS-e ? Ali je to pač nova realnost.. Države so čedalje bolj zapufane in cene CDS-ov se bodo pač povsod dvignile.. * zadnji popravek: 25.11.09 20:17 |
| ||
[7tom1ja]Na forumih vsi mislijo šortat v pondeljek. Torej, ta opcija verjetno ne bo dobra :) Zdej, al se sesujemo danes (ne zgleda lih, a ne), al pa v petek, al pa nabijejo futurse ko mone v ponedeljek, tak lep gapup do 1170 al kej podobnega, da se spet vsi šorterji userjejo. |
| ||
[roaddogg]Nope, 2. krog kreditne krize smo štartali. Sam market je še v polsnu, se bo že zbudu. Jst zdej čakam konsolidacijo EUR.USD, pa to še kar gor leze. * zadnji popravek: 25.11.09 20:20 |
| ||
Jst zdej čakam konsolidacijo EUR.USD, pa to še kar gor leze.Ihaaaaaaaaa!!!!!!!!!! |
| ||
kaj za hudiča se je zgodilo z EUR/USd ? |
| ||
Moj plan je iti short v petek ob zaključku; bomo videli |
| ||
[7tom1ja]Nadaljevanje skoka po bullish flagu brez konsolidacije, mi je blo mal sumljivo, da kar leze navzgor. sam market je pa orenk zjahan, da ne sledi temu. :) * zadnji popravek: 25.11.09 20:30 |
| ||
Na tedenski skali E/U je bilo nekaj konsolidacije. |
Nova objava v tej temi | Nova tema v forumu |
vseh objav v tej temi: 1.002 stran: prva | < | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | > | zadnja |
Seznam forumov > Borza - svetovni trgi > Nakupi in prodaje - november 2009
Pregled novic
21.3. | Katere valute so najbolj primerne za prodajo na kratko? |
21.3. | Kje se skriva naslednja kriza? |
21.3. | Kako je to mogoče? Podjetja ne plačujejo prispevkov, posledic pa ni? |
21.3. | Slaba banka nad tiskarskega barona |
21.3. | Kako bo zaprtje obalne ceste vplivalo na cene nepremičnin |
21.3. | Dobavitelji o Agrokorjevih težavah |
21.3. | Bančniki bodo pozorni tudi na pretirano zapravljanje |
14.3. | Slovenska napoved zaposlovanja najboljša v Evropi in tretja na svetu |
14.3. | Kaj sploh pomeni izraz Evropa več hitrosti |
14.3. | Družbeno odgovorno do višjih donosov |
Moj portfelj - potrebna registracija
Na strani Denarnisupermarket.com lahko odprete svoj online portfelj, spremljate razvoj premoženja in opravljate davčne izračune.

Kako začeti?
- Prijavi se za pregled stanja premoženja v portfelju.
- Registriraj se in postani uporabnik Denarnisupermarket.com in spremljaj razvoj premoženja.

Povejte svoje mnenje
Kako so bile vaše naložbe pozicionirane pred zadnjo korekcijo?