Če imate pomisleke o piškotkih,
tega lepo prosim
ne prezrite pred nadaljevanjem.
BITCOIN 02:28
-3,93 %
46.353,75
CN 13.07
0,37 %
3.060,69
HK 01.11
1,23 %
28.594,06
JP 01.11
1,86 %
22.420,08
RU 04.03
0,07 %
1.454,67
SI 06.12
0,12 %
905,61
DE 01.11
1,78 %
13.465,51
UK 01.11
-0,07 %
7.487,96
BR 01.11
-0,26 %
74.115,48
GLD 01.11
0,46 %
121,22
US 01.11
0,15 %
2.579,11

Forum

 |  sveže  ·  forumi  ·  iskanje  ·  shramba  ·  sporočila  ·  obveščanje  ·  pravila & objave  ·  vabila

Objave o delovanju Foruma

Ni nobenih objav.


Pozdravljeni

Forum Denarnisupermarket.com je namenjen vsem, ki želijo razpravljati o bančnih, zavarovalniških in pokojninskih produktih, provizijah, podatkih, deliti dobre in slabe izkušnje ter pomagati drug drugemu, da postanejo bolj uspešni pri upravljanju osebnih financ.

Vzemite si trenutek in preberete pravila foruma.

 

Pravila uporabe foruma Denarnisupermarket.com

Uporaba Foruma Denarnisupermarket.com

Uporaba Foruma Denarnisupermarket.com (v nadaljevanju Forum) ni pravica, temveč možnost, ki jo daje na voljo lastnik strani, Denarni supermarket, d.o.o., na svojo pobudo in na svoje stroške. Ta možnost se lahko ponudi ali odvzame kadarkoli in komurkoli. Denarni supermarket, d.o.o., ne odgovarja za vsebino objav v Forumu, za posledice uporabe Foruma ali posledice nezmožnosti uporabe Foruma, ne daje nikakršnih jamstev in ne prevzema nikakršnih obvez do uporabnikov Foruma.

Cilj Foruma

Glavni cilj Foruma na strani Denarnisupermarket.com je srečevanje in pogovor oseb, ki jih zanimajo konkretni problemi, dejstva, podatki, dogodki, povezani z upravljanjem z denarjem in s stranjo Denarnisupermarket.com. Čeprav je razumljivo, da se povsod, kjer se srečuje večje število ljudi, pojavijo tudi druge teme, pogovori izven opisane tematike niso posebej zaželeni.

Pravice Administratorjev

Dostop do branja in pisanja v posamezni forum je lahko reguliran na različne načine - na primer z registracijo in prijavo, z vabilom, po odobritvi moderatorja ali brez vsakršnih zahtev. Administratorji strani Denarnisupermarket.com lahko za posameznega uporabnika določijo tudi drugačen način dostopa do posameznega foruma, kot za ta forum velja splošno. Administratorji način dostopa urejajo po svoji presoji in ga lahko kadarkoli spremenijo.

Administratorji lahko kadarkoli po svoji presoji popravljajo, premikajo ali izbrišejo objave v forumih, še zlasti (ne pa samo) v primeru, da je objava žaljiva, agresivna, pravno problematična, neargumentirana, izven tematike ali oglasna. V izogib takšnim situacijam vam priporočamo, da upoštevate Priporočila za pisanje, ki sledijo spodaj.

Sporočila, ki jih pošiljate in prejemate od drugih uporabnikov prek funkcije "Sporočila", niso povsem zasebna, temveč imajo vanje vpogled administratorji (ne avtomatično ob pošiljanju, temveč tako, da lahko ročno pregledujejo vsa poslana sporočila). Kot pri objavah v forumih velja, da lahko administratorji za posamezno uporabniško ime kadarkoli izključijo možnost pisanja. Množično pošiljanje sporočil in pritožbe prejemnikov bistveno povečajo verjetnost takega ukrepa.

Pravila uporabe se lahko kadarkoli spremenijo brez izrecne vnaprejšnje napovedi.

 

Priporočila za pisanje

Upoštevajte navodilia

Kot uporabnik foruma ste gost v tuji hiši. Administratorji so vaši gostitelji. V svoji hiši postavljajo svoja pravila. Upoštevajte njihova navodila in bodite prijazni do drugih gostov.

Dejstva in mnenja

Pred pisanjem premislite, kdaj vi in drugi govorite o dejstvih in kdaj o mnenjih. Če nekaj navajate kot dejstvo, bodite pripravljeni na to, da ga znate tudi podkrepiti z razlago in (najraje javno dostopnimi) viri. Kadar pa gre za mnenje, se zavedajte, da lahko ima vsak bedak mnenje in se potrudite, da ne bi bilo videti, kot da gre v vašem primeru ravno za to.

V izogib nesporazumom je koristno, da v primerih, ko bralcu morda ne bi bilo jasno, ali se na neko izjavo sklicujete kot na dejstvo ali pa gre za vaše osebno mnenje, to poveste sami.

Pišite tako, da vas bodo bralci razumeli

Tisto, kar ste imeli v glavi, je znano samo vam - vsi ostali preberejo le tisto, kar ste napisali. Potrudite se jasno izraziti misli, da bo med tema dvema vsebinama čim manj razlike. Pri tem upoštevajte, da se nekomu drugemu morda ne zdi samoumevno in omembe nepotrebno vse tisto, kar se zdi takšno vam.

Pri postavljanju vprašanj bodite natančni

Če imate vprašanje ali težave in pričakujete pomoč drugih v forumu, se potrudite, da svoj problem opišete čim bolj natančno in jasno. Na ta način drugim pomagate, da bodo lažje pomagali vam. Ne glede na to pa se zavedajte, da vam ni nihče dolžan pomagati, temveč je to stvar dobre volje vsakega sodelujočega v forumu.

Ne glede na to, v katerem jeziku pišete, se skušajte držati slovničnih pravil. Kolikor dlje je vaše pisanje od običajne uporabe jezika, toliko manjša je verjetnost, da vas bodo drugi dobro razumeli; in toliko večja, da boste šli na živce.

Ne izzivajte

Popolna definicija tega, kaj vse bi se lahko štelo sem, bi verjetno bila zelo dolga; vendar pa ponavadi vsakdo pri sebi dobro ve, kdaj to počne. Od osebe, ki je sposobna pisanja, uporabe računalnika in registracije imena za spletno stran, pričakujemo, da je tudi dovolj odrasla, da se vzdrži ustvarjanja prepirov. Če opazite, da se je neka tema spremenila v tekmovanje o tem, kdo ima daljšega, z iskanjem zmagovalca nadaljujte izven foruma.

Pišite o stvarih, ki jih najbolj razumete/poznate

Potrudite se, da bo vaše pisanje zanimivo prebrati. Vprašajte se, kaj bo vaša objava prispevala k pogovoru. Bodite samokritični pri presoji, koliko zares veste o neki temi. Čeprav je jasno, da ima vsakdo svoje mnenje, je za vse bralce ponavadi veliko večja uporabna vrednost tistih objav, ki jih napišejo osebe, ki nekaj dejansko konkretno in praktično poznajo. Sporočilo vašega pisanja naj zato ne bo samo to, da imate tudi vi mnenje.

Moj portfelj - potrebna registracija

Na strani Denarnisupermarket.com lahko odprete svoj online portfelj, spremljate razvoj premoženja in opravljate davčne izračune.

Kako začeti?

  • Prijavi se za pregled stanja premoženja v portfelju.
  • Registriraj se in postani uporabnik Denarnisupermarket.com in spremljaj razvoj premoženja.

HYPO Depozit
Obrestna mera:
0,10%
 
Obresti:
0,86 €
BKS Depozit (bonus)
Obrestna mera:
0,09%
 
Obresti:
0,78 €
Abanka Depozit (online)
Obrestna mera:
0,07%
 
Obresti:
0,59 €
Sberbank Depozit
Obrestna mera:
0,05%
 
Obresti:
0,43 €
Gorenjska Banka Depozit
Obrestna mera:
0,05%
 
Obresti:
0,42 €
LON Depozit
Obrestna mera:
0,05%
 
Obresti:
0,42 €

Povejte svoje mnenje

Kako so bile vaše naložbe pozicionirane pred zadnjo korekcijo?

  • Večinoma v delnicah.
  • Večinoma v obveznicah.
  • Večinoma v denarju.
  • Nimam naložb.

Glasuj rezultati >>